Line Flaga, 24 år, læser på 3. år på Blaagaard/KDAS

Jeg drømmer om...

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Jeg drømmer om at blive en lærer, der er respekteret, så jeg ikke behøver at sige til eleverne, at de skal sætte sig, når jeg kommer ind i klassen. Eleverne skal vide, hvor de har mig, så de ved, hvornår man kan lave sjov, og hvornår man skal være seriøs. Man må gerne være lidt skrap en gang imellem, så man får lagt en linje. Læreruddannelsen lægger os ikke fast på, hvilken type lærer vi skal være. Så jeg har meget brugt mit job som vikar til at iagttage de lærere, jeg synes gør det godt.

Når jeg ser ind i fremtiden, så skal jeg nok være ude i et år, før jeg begynder at nærme mig den gode lærer. For så har jeg en eller anden ide om, hvordan jeg gerne vil være, og så har jeg også haft ekstra tid til at se andre lærere. Og så tror jeg også, at det er vigtigt for mig, at jeg vælger en skole, som passer til mig og min arbejdsform. Jeg kan godt lide, at der er mulighed for at forberede noget derhjemme om aftenen. Så jeg skal i hvert fald finde en skole, hvor man har nogle timer, man selv er herre over.