Debat

Brev til Pernille Rosenkrantz-Theil

Kære Pernille...

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Kære Pernille Rosenkrantz-Theil, skoledagen er alt for lang, og i de sidste time er vi så trætte og ødelagte at vi ikke kan fokusere eller være produktive og lære noget, du ved godt selv at kortere skoledage er en bedre løsning for mindre stress, mere tid til fritid og fritidsaktiviteter, samt lektier og i det hele taget bedre social- og skolelig udvikling.

Så hvorfor gør du ikke noget ved de lange skoledage?

Hvis jeg træder ud af folkeskolen uden at du har gjort noget ved de lange skoledage, vil jeg aldrig nogensinde tilgive dig Pernille Rosenkrantz-Theil.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Gør noget nu, før det også bliver den næste generation som skal lide og få mental stress under dit (nuværende forfærdelige) regime.

Mvh. Alle folkeskole elever i danmark.

Powered by Labrador CMS