Debat

Vi stemmer på en dygtig, grundig og dybt engageret formands-kandidat - Vi håber på ”Mortens aften”

På onsdag skal Danmarks Lærerforening have ny formand. Desværre er det kun kredsenes kongresdelegerede, samt hovedstyrelsen der kan stemme. Valget står imellem 3 dygtige kandidater, men vi vil dog gerne dele med jer, hvorfor vores stemmer og støtte går til Morten Refskov.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Vi stemmer på Morten Refskov som kommende formand for Danmarks Lærerforening, fordi vi mener, at der er brug for fornyelse og ny energi i foreningen. Morten er lige dele solid robust erfaring og ny frisk kraft til DLF’s formandskab.

I vores samarbejde med og kendskab til Morten vil vi især fremhæve følgende egenskaber:

- Morten er hårdtarbejdende og fremsynet

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

- Morten er god retorisk og kommer ud over rampen

- Morten er god til at engagere og motivere folk omkring ham

- Morten har skabt overbevisende resultater som formand for Ballerup      Lærerforening, hvor han har bevist, at han kan samarbejde med embedsmænd og politikere og derved opnå resultater

- Morten er efter vores mening den rette til at tegne og forny foreningen fremadrettet

- Morten ønsker dialog og et fagligt fællesskab

- Morten indgår altid i en konstruktiv dialog og udfordrer gerne ”plejer”

Med Morten i spidsen af Danmarks Lærerforening, mener vi at medlemmerne i langt højere grad, får en formand som evner at forene foreningen. En formand som vil tegne fremtiden med omhu, grundighed og faglig stolthed.

Lad onsdag aften blive ”Mortens aften”.

Kathrine Kristensen TR, Peter Bugge TR/kongresdelegeret, Thomas Roy Larsen kredsstyrelsesmedlem og kongresdelegeret

Powered by Labrador CMS