Debat

Så kører lærerbashingen igen

Tilsyneladende er det gået Berlingske Tidendes næse forbi, at grunden til at skolerne er lukkede, er hensynet til smittefaren.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Så kører lærerbashingen igen. Berlingske Tidendes chefredaktør langer voldsomt ud efter lærerne, fordi det kræver planlægning at åbne skolerne igen gradvist. Egentlig troede jeg, at de fleste lærere havde fået et indtryk af, at der var forståelse i befolkningen for, at lærerne faktisk har arbejdet for fuld tryk med at etablere nødundervisning som fungerede for børn og forældre. Derfor kan det undre, hvorfor fanden lige tager ved chefredaktøren. Alle mulige argumenter om, at de privatansatte kæmper derude med blodsmag i munden, savner jeg virkelig billeddokumentation for, i modsætning ti lærerne, som endnu en gang mistænkeliggøres.

I øvrigt er det vist primært de offentligt ansatte i sundhedssektoren, som er disse tiders sande helte. 

Kære chefredaktør! Det kræver planlægning at sikre, at skolerne ikke bliver arnesteder for nye smittekæder, så vi undgår at børnene kommer hjem fra skole, og smitter deres forældre som har været på arbejde. Alle sundhedsfaglige eksperter siger entydigt, at kun en kontrolleret tilbagevenden til normale tilstande giver mening.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Fx arbejder jeg på en 5 spors skole, hvor vi fylder op til 6 spor, så der er trængsel og kamp om ilten på en normal skoledag.  Samtidigt har mange kommuner sparet rengøringen af skolerne helt i bund, så man er slet ikke gearet til de hygieneforhold som en skoledag under coronasmitte vil kræve. Selvfølgelig kræver det planlægning at lave en sikker tilbagevenden for børn og personale.

Jeg ville ønske, at Berlingske Tidende havde en chefredaktør som ikke insisterede på så stor fordomsfuld over folkeskolens lærere.

Powered by Labrador CMS