Det er en kilde til frustration hos brugerne, at beskeder i Aula dukker op i tilfældig rækkefølge i søgninger. Nu bliver der bedre muligheder for at målrette sin søgning i beskeder i browser-versionen.

Nu varsler Kombit forbedringer i Aulas besked-system

Henover weekenden bliver skolernes kommunikationsplatform opdateret til version 2.6.

Publiceret Senest opdateret

Beskedsystemet i Aula er kilde til frustration for mange lærere. Nu varsler firmaet bag skolernes kommunikationsplatform, Kombit, forbedringer.

I løbet af weekenden bliver Aula således opdateret til version 2.6. Og her vil blandt andet beskedsystemet få en overhaling. Det skriver Kombit i en pressemeddelelse.

Fremover bliver det muligt at redigere og slette afsendte beskeder. Alle afsendte beskeder vil dog fortsat kunne ses af kommunens administrator.

I browser-versionen af Aula vil der blive bedre muligheder for at søge beskeder frem. Fremover vil man blandt andet kunne søge beskeder frem på baggrund af datointerval, opretter af samtale, deltagere i samtale og vedhæftet indhold.

Desuden bliver det nu muligt at finde en række nye typer lister, og listerne er blevet nemmere at skrive ud i en pæn version.

De nye lister i Aula er telefonliste, fotoliste, fødselsdagsliste og afkrydsningsliste. Du kan se den fulde liste over ændringer, der får betydning for lærerne, her.

Kombit oplyser, at det ikke vil være muligt at logge på Aula fra fredag aften kl. 22:00 til lørdag morgen kl. 10:00 på grund af opdateringen.