0   123

Når børn bygger

Første del af et projekt med navnet 'Arkitektur i Børnehøjde' blev afsluttet under stor festivitas i sidste uge. Projektet går ud på, at børn, kunstnere og arkitektstuderende sammen skal lave tegninger til et udfordrende byggeri for børn på Festpladsen i Ebeltoft. Det er sat i gang af Lokale- og Anlægsfonden, der sammen med Kulturrådet for Børn og Ebeltoft Kommune har givet 600.000 kroner til udviklingsarbejdet. Erfaringerne bliver løbende dokumenteret ved hjælp af fotos, tegninger, udtalelser, børnecitater og opgaveløsninger, som til sidst skal udgives som idemappe for andre.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen