0   125

Penge til skolemadsforsøg

man vil søge om penge til forsøg med sund mad, så er tiden inde nu. Sundhedsministeriet har nemlig netop offentliggjort vejledning og ansøgningsmateriale for skoler, der vil søge penge fra Børnekostpuljen til puljens andet formål - forsøg med sund og ernæringsrigtig mad. Ansøgningsfristen er 15. juni. Man kan finde ansøgningsmaterialet på www.spisesiden.dk. Ansøgningsmateriale til de to andre formål - kommunale projekter med mad- og måltidsordninger og overordnede aktiviteter til faglig støtte for mad- og måltidsordninger - vil blive offentliggjort på spisesiden om kort tid.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen