Rejsehold puster liv i arbejdstiden

DLF rykker ud, når kredsene har problemer med arbejdstidsaftalen

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Rejseholdet er en fast sammentømret gruppe - hver for sig specialister. De er udholdende, omhyggelige og tålmodige'. Sådan præsenterer Danmarks Radio sin spændingsserie om kriminalbetjente på farten, og den beskrivelse kan nu også bruges om DLF's nye initiativ.

Lederen af fagligt kontor, Yvonne Hindsberg, har udpeget fem medarbejdere til en udrykningsenhed, der skal hjælpe de enkelte kredse med at få den bedst mulige udmøntning af arbejdstidsaftalen.

'Ønsker man hjælp, så rykker vi ud. Vi kan være med til kredsenes forhandlinger med kommunerne. Vi kan hjælpe dem med deres forberedelse til forhandlingerne. Vi kan hjælpe dem med sparring i forhold til deres egne lokale handleplaner', siger Yvonne Hindsberg.

DLF's rejsehold er oprettet som en konsekvens af, at Kommunernes Landsforening afviser at åbne op for forhandlinger om arbejdstidsaftalen før år 2004.

For blot et par uger siden vidste de fleste tv-seere, hvem Ingrid, la Cour, IP og Fischer var. Nu er det tid til at stifte bekendtskab med Judy Jacobsen, Carsten Freundt, Hans Henrik Olsen, Allan Sørensen og Leo Jensen. De står parate til at hjælpe kredsene til at få de bedst mulige vilkår for lærerne.

maria