Debat

Skift plade

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

'En forvrøvlet statslig ordre om ikke alene at sjofle den fagligt afgrænsede, vidensformidlende undervisning. . .', skriver Folkeskolens faste columnist Vagn Madsen i nummer 16-17.

Dokumentation efterlyses, hr. Madsen!

Jeg finder dokumentation nødvendig, fordi det af folkeskoleloven fremgår: At undervisningen skal give eleverne mulighed for faglig fordybelse, at undervisningen skal give eleverne mulighed for at tilegne sig de enkelte fags erkendelses- og arbejdsformer, og at eleverne i vekselvirkning hermed skal have mulighed for at anvende og udbygge kundskaberne gennem undervisningen i tværgående emner og problemstillinger.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Nu har Vagn Madsen med beundringsværdig udholdenhed fremsat den ovenfor citerede påstand i flere årgange af Folkeskolen.

Det er jo egentlig groft at beskylde lærerne for ikke at overholde lovgivningen og vel egentlig også noget af en påstand at beskylde 'den almægtige statsmagt' for at have udstedt en ordre om ikke at overholde loven.

Det er søreme en alvorlig sag, så dokumentation, hr. Madsen, dokumentation af begge påstande!

Når Vagn Madsen så har dokumenteret sine påstande, bliver der naturligvis grebet ind over for disse brud på lovens bestemmelser, og så kan Vagn Madsen skifte plade!

Paul Hagh Petersen

Roskilde