0   147

Kendt skoleleder tæt på fyring

Fuglebjerg Kommune fritstillede i sidste uge Svend Ove Olsen fra jobbet som skoleleder på Fuglebjerg Skole. Med sin store interesse for det newzealandske skolesystem er han ellers manden, der har fået sat den lille vestsjællandske kommune på landkortet i skolekredse.

'Vi er glade for de tanker, Svend Ove Olsen har gjort sig omkring indskolingen, og som blandt andet betyder, at vi har indført rullende skolestart og klasseværelser uden katedre. Men det er ikke nok, at børnene får en god start på livet i skolen. Vilkårene skal også være i orden længere fremme i systemet', siger borgmester Henrik Willadsen (Venstre).

Artiklen fortsætter under banneret

Fritstillingen skyldes i høj grad, at Svend Ove Olsen ikke har overholdt budgettet gennem de senere år.

Skolen skylder således kommunen 1,1 million kroner. Samtidig har lærerne i en periode nedlagt arbejdet på grund af det psykiske arbejdsmiljø, ligesom det har været nødvendigt at aflyse en del undervisning på grund af sygdom.

Svend Ove Olsen ønsker ikke at kommentere sagen.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet