Debat
0   173

Fortsat misforstået

Manglende respekt for medlemmerne. Sådan betegner Finn Sørensen, Allingåbro (Folkeskolen nummer 16-17), i et svar til mig hovedstyrelsens beslutning om forberedelsestiden.

Nej, Finn Sørensen, det kan aldrig være udtryk for manglende respekt, at hovedstyrelsen reagerer på resultatet af arbejdstidsundersøgelsen, der viser, at de lokale aftaler om ekstra individuel tid gennemsnitligt ligger på 27 timer - og dermed ikke når op på den centrale aftales tilbagefaldsregel på 30 timer. Og det er fortsat en misforståelse, når du blander den konkrete beslutning med målene for tid til den enkelte lærer. Jeg er helt enig med dig i, at det er utilstrækkeligt, hvis lærere med højt undervisningtimetal eksempelvis kun sikres fem timer ekstra til individuel tid.

Artiklen fortsætter under banneret

Stig Andersen

næstformand for DLF


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ

Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen