Debat

Fortsat misforstået

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Manglende respekt for medlemmerne. Sådan betegner Finn Sørensen, Allingåbro (Folkeskolen nummer 16-17), i et svar til mig hovedstyrelsens beslutning om forberedelsestiden.

Nej, Finn Sørensen, det kan aldrig være udtryk for manglende respekt, at hovedstyrelsen reagerer på resultatet af arbejdstidsundersøgelsen, der viser, at de lokale aftaler om ekstra individuel tid gennemsnitligt ligger på 27 timer - og dermed ikke når op på den centrale aftales tilbagefaldsregel på 30 timer. Og det er fortsat en misforståelse, når du blander den konkrete beslutning med målene for tid til den enkelte lærer. Jeg er helt enig med dig i, at det er utilstrækkeligt, hvis lærere med højt undervisningtimetal eksempelvis kun sikres fem timer ekstra til individuel tid.

Stig Andersen

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

næstformand for DLF

Powered by Labrador CMS