Indvandring online

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Hvor mange indvandrere bor der i Danmark? Er du racist? Har man sit eget værelse på et asylcenter? Hvad sker der helt praktisk, når flygtninge og indvandrere ankommer til Danmark? Hvad siger loven? Og hvad mener partierne? Sådan lyder nogle af de spørgsmål, du kan få besvaret på Internetadressen www.dr.dk/indvandring

Siden, der er udarbejdet af Danmarks Radios online-nyheder, formidler både fakta og synspunkter, og den gør det spændende og interaktivt, så man kan quizze og klikke sig til mere viden og indsigt. Internetsiden er fuldt udbygget 1. april i år. Den er udarbejdet, fordi Danmarks Radio sidste år modtog en stafet fra Nævnet for Etnisk Ligestilling og dermed forpligtede sig til at gøre en ekstraordinær indsats for at fremme den etniske ligestilling i Danmark. Som bekendt overtog Danmarks Lærerforening stafetten, da nævnet den 26. marts holdt årsmøde i Århus.