Debat

Vellykket lejrskole

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Hvor er det dog skønt at læse i Folkeskolen nummer 12, at hele vor kære hovedstyrelse har været på en rigtig vellykket lejrskole i Bruxelles og Paris og der har fået et rigtig godt indblik i både EU og OECD og Unesco, og hvad de nu ellers har oplevet af stort og småt? Og som der står i bladet, så har det rigeligt været pengene værd, og hvad brokker vi os så for? Og vel hjemkommen fra slig inspirerende tur skal der naturligvis ske noget på hjemmebane. Og derfor blev det også på sidste hovedstyrelsesmøde straks besluttet, at nu skal der i alt fald nye vinduer i hele ejendommen derhjemme, og ved samme lejlighed kan vi da også lige indrette kontorer til 16 nye medarbejdere - således at vi - selv om de fleste faglige opgaver efterhånden er lagt ud til kredskontorerne - stadig kan leve op til Parkinsons Lov! Jamen, er det ikke herligt, og oh høj hvor det går - og pengene rul.

Tage Aarup

Albertslund

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler