Debat
0   132

Hvem er i skabet

I Folkeskolen nummer 9 forklarer Hans Nielsen, Næstved, de herlige perspektiver i overenskomsten. Han vil udvikle lærernes kompetencer, så vi kan få vores frihed tilbage gennem helhedsaftaler. Men hvordan skal helhedsaftaler kunne kompensere for manglende ressourcer? Eller er det måske kompetence i hurtigløb for medarbejdere, Hans Nielsen vil udvikle?

Samme indlæg leverer desuden et ejendommeligt udfald mod hovedstyrelsesmedlem Niels Christian Sauer, der i nedladende vendinger opfordres til at gøre rede for, hvad det er, han vil.

Artiklen fortsætter under banneret

Hallo! Hallo! Det har Sauer jo fortalt vidt og bredt i årevis. Senest med 300 kvadratcentimeter forklaring i Folkeskolennummer 5. Her opremser Sauer en række overenskomstmæssige muligheder for at forsvare lærere imod den flomme af krav, der væltes ud - ikke mindst fra en lærerforening på klar kollisionskurs med egne medlemmer.

Hans Nielsens kritik har simpelthen forkert adresse. Den skal naturligvis rettes imod det nærmest tavse hovedstyrelsesflertal, der står bag foreningens politik. De vil ikke ud af skabet, men bare køre business as usual.

Sven Holme Jensen

Nakskov


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ

Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen