Blog
0   5

Danmarks Lærerforening - som rollemodel.

Abonner på nyt om Fraktion 4 - pensionisterne i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Pensionerede lærere i Norge på vej mod repræsentation i sentralstyret i Utdanningsforbundet.

I mandags skrev Bjørn Vaaland til mig om jeg ikke lige ville repetere en beskrivelse af fraktion 4´s repræsentation i hovedstyrelsen med et hovedstyrelsesmedlem og arbejdet der og om valgordningen. Han var til landsmøte.

Bjørn kender jeg fra Nordisk Pensionisttræf, hvor han har deltaget flere år som en af lederne af de norske deltagere. Han har også udnyttet, at der er mulighed for enkelte nordiske deltagere på et af vores seniorkursus. Han var med et år på Skarrildhus og var meget begejstret for det.

Artiklen fortsætter under banneret

Det førte til at han inviterede mig til at holde et oplæg i Oslo på deres sentrale møte for repræsentanter for pensionister fra hele Norge. Det var i februar 2018.

Jeg skrev selvfølgelig et svar med de ønskede oplysninger. 

D. 9/11 skrev han igen og takkede for min beskrivelse. De var kommet igennem med at pensionisterne blev repræsenteret i det norske sentralstyret med tale og forslagsret. I den kommende 4 års periode skal pensionisternes plads i organisationen være en sag.

Det var jo herligt at høre at det var lykkedes for dem.

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Det faglige netværk Lærersenior er for lærere, som er pensioneret eller på vej dertil. I samarbejde med fraktion 4 - pensionisterne i Danmarks Lærerforening.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
562 andre er allerede tilmeldt