Uskolet
0   13

»Elefanter i rum« føler sig misbrugt i ministers billedsprog

Ved flere lejligheder i sin første tid som undervisningsminister har Pernille Rosenkrantz-Theil på gådefuld vis refereret til en »elefant i rummet«, og det har vakt uro i det zoologiske miljø. Ifølge en repræsentant er ikke bare elefanterne, men også andre dyr helst fri for at blive brugt i den slags sammenhænge.

»Vi vil faktisk gerne have os frabedt at blive spændt for nogen som helst form for partipolitisk vogn«, lyder det fra dyrene, som mener, at de krænkende metaforer er kommet ud af kontrol under den nye regering.

Artiklen fortsætter under banneret

Ministeren svarer: »Klap lige hesten, der er ikke fugls føde på den anklage. Naturligvis er det mig, der har aben, men hvis de elefanter absolut skal ud af rummene, er der ingen ko på isen, det er sådan set en kamel, jeg er parat til at sluge«.

Uskolet er Folkeskolens bagside med satire, som ikke umiddelbart går meget op i fakta. Skulle enkelte navne, hændelser eller undervisningsministre alligevel føles bekendte, er man velkommen til at tro, hvad man vil.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ