Debat Åben skole
4   5

Vi mangler jer

Måske har du fulgt med i debatten om, i hvor høj grad lærerne tager imod de tilbud, virksomheder som vores sætter i søen for at vise, hvordan dét, eleverne lærer i skolen, bliver brugt i den virkelige verden? Måske hører du til én af dem, der slet ikke har hørt om de mange tilbud, du kan vælge via Dansk Arbejdsgiverforenings initiativ?

Mit spørgsmål er nu, hvad der skal til, for at skolerne tager imod vores undervisningstilbud til 4., 6. og 7. klasse og kommer på besøg hos os i Ringe på Fyn?

Hos Jeros udvikler og producerer vi industriopvaskemaskiner, kassevaskere og pladerensere til danske og udenlandske virksomheder. Det er vores mål at skabe synlighed omkring metalindustri og de uddannelser, vi har i huset, og vi råber derfor højt for at fange skolernes og lærernes opmærksomhed - blandt andet ved at deltage i Åben Virksomhed.

Gang på gang oplever vi, at rigtig mange unge ikke ved, hvilke muligheder der åbner sig for dem, når de vælger en erhvervsfaglig uddannelse, fordi det i mange år ikke har været prioriteret at fortælle om det. Og det er synd! Men som enkeltstående virksomhed er det knap så let at finde formlen for, hvad der skal til.

Artiklen fortsætter under banneret

Vi vil nemlig rigtig gerne være med til at give flere børn og unge lyst til at vælge en erhvervsfaglig uddannelse - og netop derfor kan vi få besøg af 4.-klasser og tale om kodning, 6.-klasser og fortælle om, hvordan vi arbejder med metal, 7.-klasser og vise, hvordan vi bruger robotter og automatisering i produktionen.

Har du idéer til, hvordan vi får lærerne i tale, er du meget velkommen til at kontakte os.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

UU-vejledernetværket er for alle, der arbejder i Ungdommens Uddannelsesvejledning eller interesserer sig for området. I samarbejde med UU-forum i Danmarks Lærerforening.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
468 andre er allerede tilmeldt