Blog
0   5

Værksteder i undervisningen #tirsdagstip nr 12.

Abonner på nyt om Pernille Brandt i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Sådan bruger vi værksteder i min klasse.

Som et supplement til undervisningen har vi en masse forskellige værksteder i den børnehaveklasse jeg arbejder i.  Vi har fået et skuffesystem, hvor der pt ligger de nemme værksteder. På hver skuffe er der et billede af værkstedet, så børnene kan se, hvad der er i.   

Pt. ligger der bl.a div rim kort og rim hjul. Bogstavs værksteder, tal værksteder og et værksted vi havde i forbindelse med vi arbejde med Guldlok og de 3 bjørne.   

Vi er godt igang med at introducere de forskellige værksteder til eleverne. Samt de elever, som har prøvet nogle værksteder kan lære andre det.   

Som sagt er det pt et supplement til undervisningen; dvs hvis nogle er før færdige med eks. danskbogen, må de vælge et værksted de vil arbejde med.   

Artiklen fortsætter under banneret

Jeg har netop købt 2 spil, som også skal i skufferne. Det ene er bl.a med klodset man skal kunne ligge i et mønster efter et billede; det tror jeg de vil elske.   

Flere af de ting vi har arbejdet med kommer i en skuffe som et værksted; på den måde er eleverne blevet introduceret til det og kan selv gå i gang med det.   

Bruger I værksteder i jeres undervisning? Og hvilke? 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Det faglige netværk Børnehaveklassen er for alle, der arbejder i eller interesserer sig for børnehaveklasser. I samarbejde med Børnehaveklasseforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
755 andre er allerede tilmeldt