Blog
0   42

Opstilling: Stemmen fra lærerværelset skal ind i hovedstyrelsen

Abonner på nyt om Bob og hans skole i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Jeg har i dag indsendt min opstilling som kandidat til hovedstyrelsen i Danmarks Lærerforening. Mine suppleanter er Kasper Nordborg Kiær og Heine Rasmussen. Læs mere om mine tanker her.

Mangfoldig hovedstyrelse 

Ligesom vi ønsker en mangfoldig folkeskole, så skal vi også have en mangfoldig hovedstyrelse. Jeg er lærer og jeg knokler hver dag i folkeskolen sammen med alle jer andre, og jeg har arbejdet med jer under Lov409 siden 2015.

Artiklen fortsætter under banneret

Fra 2013-2015 var jeg formand for Lærerstuderendes Landskreds og sad i hovedstyrelsen, og kæmpede på gader og stræder med alle lærere, og i diverse medier, som talsperson for ”fremtidens lærere”, som også vil have gode arbejdsvilkår. 

Jeg tror at hovedstyrelse vil være en stærkere , hvis der både sidder kredsstyrelsesmedlemmer og en almindelig lærer - som mig. 

En proaktiv skolepolitik – fra idealer til løsninger

DLF står stærkt i skolepolitikken, men ofte med en reaktion på andres forslag eller rapporter om skolen. Alt for sjældent går vi selv forrest med vores løsninger.  Vi har et stærkt professionsideal, og nu et folkeskoleideal, men hvilke løsninger har vi for, at nå idealerne? DLF skal lave flere konkrete løsninger, som eks. ”Vi læser for livet”-kampagnen. Vi kan lave vores egne læremidler, vi kan være proaktive på, at finde alternativer til nationale tests og elevplaner.

Faglig Klub skal styrkes. 

Mange oplever, at Faglig Klub mister engagement og styrke lokalt. Vi skal have vendt den udvikling. Med pædagogiske lærermøder som en saga blot har vi en mulighed for at samle lærerne i et fagligt og pædagogisk rum, hvor vi kan definere vores skole. 

Central arbejdstidsaftale med lokal fleksibilitet

Vi SKAL have en central arbejdstidsaftale! Men vi er også nødt til at komme med konkrete bud på, hvad der skal være krav i en central aftale, og hvad vi faktisk mener er bedst, at have i lokale aftaler. Derfor skal der i en central aftale også stå et krav om lokale aftaler. 

Følg med i kampagnen på min kampagneside Join The Club - Vote for Bob


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ