Blog
0   2

Billedkunst : Hvem elsker ikke gratis materiale?

Abonner på nyt om Folkeskolens billedkunstrådgiver i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Jeg ELSKER at blive inspireret og endnu mere, når jeg kan dele materialer med andre lærere. Jeg ELSKER også at modtage og prøve nye materialer, og jeg ELSKER at få lov til at være med i testgrupper og dele min erfaring.

Jeg ved, at der i skrivende stund er noget spændende på vej i posten, som jeg får lov til at teste med mine billedkunstglade elever. Mere om det en anden gang. 

Noget helt andet er nemlig, at jeg sidste år blev begavet med en bog, som jeg desværre ikke selv kunne bestille, fordi jeg ikke havde en 1.klasse, eller som minimum var på en skole med 1.klasse. Min samvittighed tillod ikke at jeg bestilte, når jeg ikke levede op til kravene. Så havde jeg nemlig bestilt et helt klassesæt, af de her fantastiske Asger Jorn bøger. Heldigvis var der en sød bekendt der tænkte på mig, og derfor gav mig en bog i gave. Og den har jeg været rigtig glad for. 

Men måske har du en 1.klasse 

Musem Jorn giver nemlig gratis klassesæt af de her sjove forsøgsbøger, med Asger Jorn tema. Det er 100 forsøg, som kan laves hjemme ved køkkenbordet eller i et eksperimenterende billedkunstlokale.

Artiklen fortsætter under banneret

Skynd dig ind og bestil en tidlig julegave til dine elever i 1.klasse, så kan de nemlig få en gratis bog hver. Du finder Facebookgruppe linket lige her : https://www.facebook.com/212221732124258/posts/2751206508225755/

 

Eller det direkte link til Musuem Jorn lige her : https://100xjorn.dk/

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Billedkunstnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med foreningen Danmarks billedkunstlærere.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.534 andre er allerede tilmeldt