Uskolet
0   46

Tidligere kritiker af folkeskolen kræver højere løn til lærere 40 minutter inde i børnefødselsdag

En voksen, som hidtil har omtalt den danske folkeskole i vendinger som »Hvor svært kan det være?« og »De har jo ferie hele tiden«, tog onsdag eftermiddag sit standpunkt op til revision. Det skete, blot fyrre minutter efter at den voksnes barn havde budt 23 klassekammerater velkommen til fødselsdag hjemme i privaten.

»Det er jo vanvid, det her«, hørtes den tidligere skolekritiker stønne forpustet ude i køkkenet.

Artiklen fortsætter under banneret

»Så var der lige en, der fik hul på knæet, så kunne en ikke lide de grønne i slikposen, så græde, så trøste, så binde snørebånd, så tørre snot, så ville Bertram hjem, så var hende med fregnerne åbenbart allergisk, så ville en hele tiden sidde på skødet, så 36 halvt spiste pølsehorn, så kunne Hannah B altså ikke holde sig længere, så måtte en ikke være med til dåseskjul, og en sad bare ovre i hjørnet, så kaste op, så græde, så trøste, så kunne ham med den åndssvagt, latterligt larmende Space Gun ikke finde sin jakke, så … jamen. Så græde, så trøste, så var der stadig to timer og tyve minutter, til de bliver hentet - de skal altså have mere i løn, dem, der arbejder med det her hver dag. Meget mere«.

Uskolet er Folkeskolens bagside med satire, som ikke umiddelbart går meget op i fakta. Skulle enkelte navne, hændelser eller undervisningsministre alligevel føles bekendte, er man velkommen til at tro, hvad man vil.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ