Tysk
0   7

Snak og vind på tysk, fransk og engelsk

Er det svært at få eleverne til at tale i engelsk, tysk eller fransk? Så kan du tilmelde klassen Alineas undervisningsforløb og konkurrence »Snak« for udskolingselever. Forløbene er gratis, kræver meget lidt forberedelse og kan afvikles på tre lektioner. Eleverne bliver i hvert fag præsenteret for et tema, som de arbejder med, inden de selv optager en video, hvor de snakker om emnet - og hvis I sender et link til videoerne, kan klassen være med i konkurrencen om at vinde et 30 minutter langt show med standupkomikeren Victor Lander til hele årgangen. »Snak« indeholder blandt andet opgaver, hjælpeord og manuskript til videoen. Konkurrencen kører frem til 6. marts 2020.

Læs mere: alinea.dk/snak

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Tysk og fransknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for fagene. I samarbejde med Sproglærerforeningen, Tysklærerforeningen og Fransklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
876 andre er allerede tilmeldt

Engelsknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Sproglærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.599 andre er allerede tilmeldt