Blog
0   1

Relationsarbejde og alle elever til folkeskolens prøver

Abonner på nyt om Specialpædagogik i praksis i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Hved er egentlig vigtige lærerkompetencer?

Ved godt det er en gammel kronik. Men tænker stadig at de tre punkter fra dansk clearingshouse omkring hvad en god lærer er, er er spot on. Relationskompetence, klasseledelse og faglig kompetence. Hvor faglig kompetence er den mindst vigtige. 

Nu vi skal have flere elever til folkeskolens prøver, skal vi være forsigtige med at forcere noget. Vi skal have et fundament gode relationer og en tryg ramme i klassen, før vi kan begynde at fylde på og øve testsituationer. Men omvendt er det også den vej vi skal. Der er et stort efterslæb ift tekniske uddannelser hvor færre unge søger. Og der er flere håndværkere der hentes fra udlandet. 

Artiklen fortsætter under banneret

Og hvis karaktergennemsnittet er 02 for dansk og matematik for tech uddannelserne, og 7 for gymnasiet, skal vi tænke fagligt også for at få flest muligt til at fuldføre deres drømme. 

Link til kronikken:

https://www.folkeskolen.dk/55223/saa-drop-dog-den-faglighed

 

Photo by Nina P on Reshot


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.466 andre er allerede tilmeldt