Blog
2   32

Dengang vi brugte Intra og Skolekom

Abonner på nyt om Folkeskolens matematikrådgiver i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Det er så den store dag i dag, hvor vi har fået AULA. Superfint, bortset fra alle spørgsmålene og undringerne. Men AULA skal jo ikke kunne det samme som Intra, det er jo måske derfor, det blev skiftet ud.

En dejlig efterårsferie er overstået, og hverdagen er gået i gang. Vi skal alle bruge AULA, har sat autosvar på Intra og så kører det. Det er nemt at sende beskeder, og kalenderen er også fin. Jeg kan lave gruppesamtaler osv. Alt er godt. Bortset fra at jeg ikke lige kan overskue min indbakke.

Jeg har AULA på min telefon og kan så nås 24/7.Tror faktisk ikke, at jeg har fået en arbejdstelefon. Jeg måtte så også lige anvende mit NemID for at komme i gang. Det sidste lille gode ved AULA er så, at jeg kan bruge min fritid og forberedelse på at forstå AULA. Velkommen til folkeskolen 2019.

Men jeg savner allerede videndelingsmulighederne på Intras forside. Her lå der alle mulige materialer, som alle skolens lærere havde adgang til. Her lagde matematikvejlederne materialer til fælles events, og materialer der bare var gode. Her kunne jeg se om mine kollegaer var syge, på tur eller bare væk. Her fulgte jeg lidt med i, hvad der sker i de andre fag, men det skal jeg så nok ikke mere. Vi skal nok til at hænge en ny fysisk opslagstavle op.

Men hvordan skal jeg kommunikere med matematiklærere over hele landet, når Skolekom også lukker. Hvordan skal vi klare os uden alle de faglige konferencer? Jeg har nydt mange spørgsmål og svar i matematikkonferencerne. Det har været topunderholdning, når der ikke var andet at lave. Det har været skønt at opleve matematikmiljøet og hjælpsomheden. Det har været fint at følge med i tendenser og ideér om matematik. Det har været en fornøjelse at opleve fællesskabet, diskussionerne og interessen for matematik på landsplan. Hvad gør vi nu? Hvor stiller man spørgsmål til alle matematiklærere i DK i AULA?

Artiklen fortsætter under banneret

Man kan føle sig lidt som i Kejserens nye klæder.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Matematiknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Danmarks Matematiklærerforening.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.296 andre er allerede tilmeldt