Blog
0   5

Hvor bliver du af?

Abonner på nyt om Hjemkundskabslæreren i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Det står klart! Sommeren 2021 føres de første elever op i den obligatoriske valgfagsprøve i madkundskab! Det er helt fantastisk og vidunderligt. Men også lidt skræmmende for nogen... For hvad indebær det egentlig? Det vil Foreningen for Madkundskab gerne hjælpe med, at løfte sløret for...

Vi i Foreningen for Madkundskab oplevede, at mange henvendte sig direkte eller via forskellige sociale medier, for at fortælle os, at behovet for at blive klædt bedre på til de forestående prøver var enormt. Oplægsholdere og kursusarrangører, der henvendte sig med forespørgsel om bistand hos vores forening. Både til form og indhold, men også for at få flere til at udbyde. Især på Sjælland, hvor der ikke har været så mange tilbud.

Jeg deltog i Madkulturens kursusdag i Århus, som oplægsholder. Det var et flot arrangement med gode aktiviteter, merchandise og forplejning. Alligevel tænkte jeg, at det gav god mening at tone ned på tid og ting, og i stedet rette fokus på vidensdelingen. Og derfor besluttede vi i foreningens hovedstyrelse, at vi ville sende 2 fyraftensmøder i udbud på Sjælland, for at efterkomme behovet. Vi sendte følgende ud, via facebook og nyhedsbrev:

Fyraftensmøde om prøven i madkundskab - fokus på undervisningsplan og prøveoplæg

Vi mødes på Skolen i Sydhavnen, Støberigade 1, 2450 København SV. Lokale: Madkundskab (forefindes i stueplan).

Artiklen fortsætter under banneret

Hold 1: torsdag, den 24. Oktober 2019, fra kl. 16 - 17.30

Hold 2: mandag, den 18. November 2019, fra kl. 16 - 17.30

Det koster 50 kr. Som medlem af deltage. Betales kontant eller via mobilepay ved fremmødet. Har din skole tegnet abonnement hos os er prisen den samme for op til ti ansatte.

Det koster 500 kr. for ikke-medlemmer. Samme procedure som ovenfor.

Medlemsskab koster 300 kr.. Studerende koster 1 kr.. Pensionister koster 150 kr.. Skoleabonnementer 700 kr.. Indmeld via vores hjemmeside: madkundskab.nu

Tilmeld dig hos lone@Carlsonn.dk  - Vi har plads til 25 pr. gang

 

MEN der har slet ikke været den forventede efterspørgsel. Så... Hvad er der galt? Et tilbuddet forkert? For dyrt. For lidt? Eller har du simpelthen bare ikke set det - eller troet, at det var muligt at nå at tilmelde sig, endnu?! Det er det; så "kombardo!!"


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Ernæring og sundhedsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for madkundskab, sundhed og ernæring. I samarbejde med Foreningen for madkundskab.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
741 andre er allerede tilmeldt