Uskolet
0   28

Presset Uge 42 udtaler: »Jeg kan altså ikke indfri alle jeres forventninger på kun syv dage«

Forud for den kommende efterårsferie er Uge 42 blevet ramt af noget, der ligner præstationsangst. »I har alle sammen meget høje forventninger til mig«, lyder det i en udtalelse fra den pressede uge, »men jeg tør altså ikke love jer, at alle sammen kan blive indfriet«.

I håbet om at opnå forståelse for situationens alvor forklarer Uge 42, at rekordmange i år har set frem til dens ankomst med en forestilling om, at chancen for deres overlevelse gennem et langt, sejt, gråt og travlt efterår udelukkende hviler på denne ene uge.

Artiklen fortsætter under banneret

»De første var vel på banen omkring midt i august, vil jeg tro. Og siden er der bare stødt flere og flere til, i den tro at jeg - alene - skal kunne redde hver eneste af dem fra stress, jag og udmattelse«.

Årstidens mest imødesete uge mener imidlertid ikke, at den uden aflastning kan påtage sig ansvaret for alle de batterier, der skal fyldes op, og opfordrer til, at for eksempel ugerne omkring juletid også må tage deres tørn. Således minder Uge 42 om, at den jo er relativt beskedent udstyret i forhold til de mange og høje forventninger: »Jeg har trods alt kun syv dage at gøre godt med, og så er det altså hverdag igen«.

Uskolet er Folkeskolens bagside med satire, som ikke umiddelbart går meget op i fakta. Skulle enkelte navne, hændelser eller undervisningsministre alligevel føles bekendte, er man velkommen til at tro, hvad man vil.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ