Natur/teknologi
0   1

Indstil din kollega til naturfagspris

Kender du en kollega eller et team, der lever og ånder for naturfag og altid tager undervisningen et skridt videre? Så kan din skole nu indstille dem til en af Novo Nordisk Fondens to priser: Natur- og Teknologilærerprisen til lærere i indskolingen og på mellemtrinnet og Naturfagslærerprisen til fysik/kemi-, biologi-, geografi- eller matematiklærere i udskolingen. Børn, forældre og kollegaer kan foreslå en lærer eller et team, men indstillingen skal sendes af skolelederen.

Hver pris er på 250.000 kroner - heraf er 50.000 kroner en personlig hæderspris, mens de 200.000 er til skolens naturfagsundervisning.

Deadline for indstillinger er den 6. december.

Læs mere om de to priser her: novonordiskfonden.dk/priser

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Naturfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for naturfagene, dvs. natur/teknologi, biologi, geografi og fysik/kemi. I samarbejde med Danmarks fysik- og kemilærerforening, Biologforbundet og Geografforbundet.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.451 andre er allerede tilmeldt