184 er blevet optaget efter det almindelige optag på læreruddannelsen på Købehavns Profeessionshøjskole.

Mange starter på hovedstadens læreruddannelse efter det almindelige optag

Læreruddannelsen på Københavns Professionshøjskole har i år oplevet ekstra stor efterspørgsel på den anden side af det almindelige optag. 184 bliver nu optaget via efteroptag.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

I slutningen af juli kunne læreruddannelsen på Københavns Professionshøjskole tilbyde en studieplads til 732 ansøgere.

Men da læreruddannelsen har plads til flere studerende, har interesserede efterfølgende haft mulighed for at søge, selvom den officielle deadline 5. juli for længst var overskredet.

Og det har ekstra mange gjort i år. I alt 184 studerende tilslutter sig læreruddannelsen.

"Der har været særlig travlt på læreruddannelsen i forhold til andre uddannelser, når det handler om efteroptag. Der er mange unge, der ved nærmere eftertanke godt kan se dem selv arbejde i folkeskolen og er motiverede for at læse på en uddannelse, der er tæt på virkeligheden", siger studiechef Rasmus Weinreich Holm fra Københavns Professionshøjskole i en pressemeddelelse.

Af pressemeddelelsen fremgår det, at hver fjerde af de nye studerende tidligere har været indskrevet på en universitetsuddannelse.

Mandag den 21. oktober åbner læreruddannelsen på Københavns Professionshøjskole desuden for sit vinteroptag med studiestart til februar.

Læreruddannelsen på Københavns Professionshøjskole er landets største læreruddannelse med 3.766 studerende per 1. oktober i år.