Lærer- og efteruddannelse
0   4

Mange starter på hovedstadens læreruddannelse efter det almindelige optag

Læreruddannelsen på Københavns Professionshøjskole har i år oplevet ekstra stor efterspørgsel på den anden side af det almindelige optag. 184 bliver nu optaget via efteroptag.

I slutningen af juli kunne læreruddannelsen på Københavns Professionshøjskole tilbyde en studieplads til 732 ansøgere.

Men da læreruddannelsen har plads til flere studerende, har interesserede efterfølgende haft mulighed for at søge, selvom den officielle deadline 5. juli for længst var overskredet.

Artiklen fortsætter under banneret

Og det har ekstra mange gjort i år. I alt 184 studerende tilslutter sig læreruddannelsen.

"Der har været særlig travlt på læreruddannelsen i forhold til andre uddannelser, når det handler om efteroptag. Der er mange unge, der ved nærmere eftertanke godt kan se dem selv arbejde i folkeskolen og er motiverede for at læse på en uddannelse, der er tæt på virkeligheden", siger studiechef Rasmus Weinreich Holm fra Københavns Professionshøjskole i en pressemeddelelse.

Af pressemeddelelsen fremgår det, at hver fjerde af de nye studerende tidligere har været indskrevet på en universitetsuddannelse.

Mandag den 21. oktober åbner læreruddannelsen på Københavns Professionshøjskole desuden for sit vinteroptag med studiestart til februar.

Læreruddannelsen på Københavns Professionshøjskole er landets største læreruddannelse med 3.766 studerende per 1. oktober i år.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ