Blog
2   37

Løfter om handling er der mange af ...

Abonner på nyt om Hovedstyrelseskandidat Kjell Nilsson i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

På Danmarks Lærerforenings kongres har vi haft debat om den kommende periodeforhandling mellem DLF og KL om indgåelse af en central arbejdstidsaftale.

På Danmarks Lærerforenings kongres har vi haft debat om den kommende periodeforhandling mellem DLF og KL om indgåelse af en central arbejdstidsaftale. I går havde vi besøg af KL’s formand Jacob Bundsgaard, der sagde, at KL og DLF skal nå hinanden og har en fælles opgave i at indgå en aftale, men at det bliver svært. I dag besøgte undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil kongressen og sagde i sin tale, at tavlen skal viskes ren, og at regeringen gennem handling vil medvirke til en “Ny start”. Jeg er helt enig med ministeren. Det kræver handling, og som jeg ser det, skal handlingen være underskrifter på først en central arbejdstidsaftale for det kommunale område og dernæst på en central arbejdstidsaftale for det statslige område. Hvis KL og Jacob Bundsgaard og Pernille Rosenkrantz-Theil mod forventning skulle løbe fra deres ord, så anbefalede jeg på min kongrestale i dag, at vi går i konflikt, og så må Jacob Bundsgaard selv fortælle befolkningen, hvorfor han er løbet fra sit ord, og skolerne er lukket.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ