Blog
0   79

Elefanten i glasburet

Abonner på nyt om Jans frikvarter i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Men det er nødvendigt, at vi, at jeg, at regeringen tør indrømme, at det, der foregik i 2013, ikke var et kønt forløb. Og at det er vores ansvar at nå et sted hen, hvor vi i fællesskab med hinanden kan viske tavlen ren.

Det var rart med en indrømmelse!!! Nogle af fagforeningsfolkene klappede og sagde, at det lignede en officiel undskyldning, som krævede handling. Ordene som skabte glæden var fra Pernille Rosenkrantz-Theil.

Jeg er ked af at sige det, men det var ingen undskyldning. Lige her, er jeg så meget uenig med dem, som dristede sig til at sige andet.  

Artiklen fortsætter under banneret

Jeg er dog nysgerrig på at vide, hvad undervisningsministeren helt præcist mener, når hun udtaler sig om, at forløbet i 2013 ikke har været et kønt forløb.

Var det Anders Bondo og Michael Zieglers ageren foran fjernsynet? Eller var det den måde politikerne blandede sig i en faglig kamp? Eller var det den måde, som politikerne brugte KL til at organisere en politisk drøm om folkeskolen? - som så efterfølgende blev financieret af lærerne.   

Jeg spørger, for jeg ved ikke ved, hvad der menes med "Ikke kønt". Det kan være mange ting. Og i mine øjne er det lige det, som er elefanten i glasburet.

Taler vi om det samme? Eller taler vi forbi hinanden? Hvis vi skal få en samhørighed, så er Socialdemokratiet også nødt til at melde rent flag og fortælle, hvad præcist der ikke var kønt..........  

Indtil da, vil jeg konstatere, at det stadig kun er ord. Samtidig forholder jeg mig retten til at være skeptisk indtil anden handling er vist.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ