Blog
0   2

Invitation til åben lektion

Abonner på nyt om Jacob Bahn i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

En åben lektion kan være et stærkt format til deling og i fælles refleksion over forholdet mellem undervisning og elevernes læring.

Lyngby-Taabæk Kommune inviterer til en åben lektion på Hummeltofteskolen tirsdag d. 8. oktober.

På dagen vil en lærer fra en af Japans mest anderkendte skoler give sit bud på, hvordan undervisning kan fremkalde og bygges op om elevernes egne faglige ideer.

Mange af os har en umiddelbar forestilling om, at undervisning i Japan bygger på hård disciplin og repetitiv træning. Men faktisk er Japan langt foran på verdensplan, når det gælder undervisning, der bygger på og implemterer viden og idealer fra det konstruktivistiske læringssyn.

Det er femte gang Lyngby-Taarbæk Kommune har mulighed for at invitere til åben lektion med en japansk ekspertlærer (billedet er fra en tidligere åben lektion).  

Artiklen fortsætter under banneret

Læs mere i den vedhæftede invitation.

Tilmelding via:  kortlink.dk/224ng


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Matematiknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Danmarks Matematiklærerforening.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.318 andre er allerede tilmeldt