Professionshøjskoler
1   2

Stefan Hermann: Nu stopper de løbende forringelser af uddannelserne

Nu stopper de løbende forringelser, som har betydet færre undervisningstimer, mindre feedback og mindre vejledning, lover en begejstret rektorformand Stefan Hermann, efter at regeringen gar aflyst omprioriteringsbidraget på uddannelser, herunder læreruddannelsen.

Omprioriteringsbidraget trådte i kraft i 2016 og skulle efter planen løbe frem til i hvert fald 2022. Det er den plan, regeringen i aftes har meldt ud, at den stopper, og dermed forbedres vilkårene for hele uddannelsesområdet. Alene for professionshøjskolerne ville planen have betydet samlede besparelser på akkumuleret 2,6 mia. kr. i 2022., oplyser Danske Professionshøjskoler, hvor rektor for Københavns Professionshøjskole Stefan Hermann står i spidsen for rektorerne.

"Det giver håb blandt vores studerende og blandt os med ansvaret for uddannelserne. Det er nu helt afgørende ikke alene at få stoppet besparelserne, men at få sikret et løft af uddannelserne til gavn for studerende og dernæst for borgere og samfund", siger Stefan Hermann i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ