Blog
0   14

Møder eller forberedelse

Abonner på nyt om Birthe Persson K i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Hvor mange møder skal vi starte op med efter en sommerferie, når der er meget andet vi skal forholde os til.

Skolestarten: Møder eller forberedelse, hvad skal jeg vælge eller kan jeg vælge?

Da jeg startede som børnehaveklasseleder for 10 år siden, gik jeg til møder måske 2-3 gange om måneden, og der var tid til at forberede sig.

Nu oplever jeg, at møder har taget overhånd. Fra uge 32-38 har jeg været til 19 møder (møder som har med skolen at gøre i forskellige afskygninger) på 35 dage, derudover skal jeg gør klar til undervisning hver dag, forstå de elever som på en eller anden måde er udfordret, forberede mig mere eller mindre til alle møder, sætte mig ind i de forskellige it-platforme som vi bruger, tjekke mails og svare på dem.

Hvorfor skal der holdes så mange møder i forbindelse med skolestarten? Kunne man skære lidt ned i møder, så der blev tid til kerneopgaven eleverne.

Artiklen fortsætter under banneret

Skolestarten i børnehavekassen er der altid fuldfart indtil efterårsferien. Vi skal lære nye elever at kende og deres forældre. Det kræver meget tid.

Folkeskolen er i konstant udvikling.

Folkeskolen er i konstant udvikling, der er ikke ro på området, det kræver møde efter møde for at løse de forskellige opgaver.

Jeg savner at få tid til at tænke tanker omkring hverdagen med eleverne, få hjulpet de udfordret elever det kræver tid. Lave beskrivelser kræver tid. Behovssamtaler med forældre kræver tid.

Så er der alle de andre opgaver, som vi skal have styr på årsplan i Meebook, AULA ny platform og meget andet.

Er det kun på min skole, der er mange møder eller opleves det også andre steder her i landet?


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Det faglige netværk Børnehaveklassen er for alle, der arbejder i eller interesserer sig for børnehaveklasser. I samarbejde med Børnehaveklasseforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
528 andre er allerede tilmeldt