Natur/teknologi
0   0

Gør klassen til plastikhelte

Plastikhelteskolen er et nyt onlineundervisningsmateriale, der tager udgangspunkt i elevernes egen hverdag med plast. Igennem tekster og film med youtuberen Plastikhelten Henning lærer eleverne om plastens historie, egenskaber, nedbrydning og udfordringer med plast i naturen - særligt i havet.

Undervisningsmaterialet henvender sig til natur/teknologi-undervisningen i 5. og 6. klasse og opfordrer til, at man som lærer tager kontakt til en lokal plastvirksomhed og involverer dem i undervisningen. Plastikhelteskolen er udgivet af plastindustrien, Plastic Change og Det Økologiske Råd.

Find materialet her: plasticchange.dk/undervisningsmateriale-plastikhelteskolen

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Naturfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for naturfagene, dvs. natur/teknologi, biologi, geografi og fysik/kemi. I samarbejde med Danmarks fysik- og kemilærerforening, Biologforbundet og Geografforbundet.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.449 andre er allerede tilmeldt