Blog
0   3

Starten er gået...

Abonner på nyt om Pernille Brandt i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

og vupti gik der 32 dage.

Jeg synes lige vi har haft 1. skoledag, men Ole orm, klassens talorm, viser at der allerede er gået 32 skoledage.

32 dage som er brugt på at lære hinanden at kende. Lære skolens område at kende. Og hver uge blive præsenteret for flere og flere nye ting. 

Det klarer mine elever simpelthen så flot. Tænk hvis vi blev ansat et nyt sted, men 49 andre nye kolleger, som vi skulle forholde os til, samt lære stedet at kende, også begå os blandt 500 andre kolleger. Ja så ville jeg ihvertfald være træt. Hvilket de sikkert også er når, de kommer hjem. 

På Bornholm har vi ingen førskole; så alt har været nyt for dem. Nye kammerater, nye voksne, nye lokaler. 

Artiklen fortsætter under banneret

I denne uge er vi startet på emnet; Efterår. I går var vi på tur - på vandhulssafari for at undersøge, hvad søen gemmer på her i starten af efteråret. Der ud over skal vi igang med bogstavet E i denne uge. 

På fredag har vi forældrekaffe i den sidste time. Imens børnene har legetime kan forældrene komme og se de ting, vi har arbejdet med det sidste stykke tid, få en kop kaffe og sludre med hinanden og med os. Hvis jeg selv skal sige det (;)) synes jeg det er en super god idé med vores forældrekaffe. Vi afholder det ca. en gang om måneden. Vi får set og talt uformelt om hverdagen og jeg synes, vi på denne måde får set flere forældre. Før vi startede på det sidste skoleår, synes jeg hvert år, der var forældre, man kun så ved skolehjem samtaler, da nogen elever var/er i sfo og morgenen og i sfo efter skole. På denne måde ser vi hinanden oftere og det fremmer kun det gode samarbejde.

Hvad gør I rundt omkring i landet, for at møde forældrene i dagligdagen?


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Det faglige netværk Børnehaveklassen er for alle, der arbejder i eller interesserer sig for børnehaveklasser. I samarbejde med Børnehaveklasseforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
755 andre er allerede tilmeldt