Blog
6   3

Tankevækkende artikel i Politiken i går.

Abonner på nyt om Specialpædagogik i praksis i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Denne blog er ikke en politisk blog som udgangspunkt, men tænker denne artikel er værd at læse. Da den handler om inklusion der åbenbart ikke er lykkedes. Så vi må blive bedre praktikere tænker jeg.

Stigning i antallet af børn der henvises til specialpædagogiske tilbud. Det kunne tyde på at inklusionen ikke helt er lykkedes rundt på skolerne i landet. Om det så skyldes klassekvotienter, flere undervisningstimer eller manglende viden hos lærerne, er ifølge artiklen noget der svæver i luften. Men jeg tænker det er tankevækkende, at man har valgt at lukke ned for liniefaget i specialpædagogik på læreruddannelsen efter kort tid. Argumentationen dengang var vist, at når eleverne nu alligevel skulle inkluderes, behøvede man ikke faget. Men har hørt i min øresnegl at der arbejdes på at få faget på skemaet igen. Der er et behov for specialisering og viden, og det glæder mig, så vi kan rumme og nå denne gruppe børn og unge bedst muligt.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.257 andre er allerede tilmeldt

Lærerstuderendenetværket er for alle lærerstuderende samt andre med interessere for læreruddannelsen. I samarbejde med Lærerstuderendes Landskreds.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
309 andre er allerede tilmeldt