Blog
0   8

Der er en supermand inden i os alle

Abonner på nyt om eTwinning i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Lonnie bruger eTwinning med sine elever i mange projekter, der er med til at give børnene både en spændende undervisning, der styrker deres selvværd men også inddrager børnene i et større fællesskab på tværs af landegrænser.

Vi ønsker med projektet "There is a superman inside us all", at måle elevernes fysiske udvikling gennem nogle simple basisøvelser.

Lonnie arbejder på Pilehave skolen https://pilehaveskolen.dk/, en folkeskole for børn med særlige behov. Lonnie bruger eTwinning med sine elever i mange projekter, der er med til at give børnene både en spændende undervisning der styrker deres selvværd men også værner inddrager børnene i et større fællesskab på tværs af landegrænser.

Artiklen fortsætter under banneret

På en eller anden måde fanger Lonnie noget specielt. For når hun opfordrer andre lande til at deltage i hendes projekter, får hun altid mange tilmeldinger. I projektet 'Der er en supermand inden i os alle' er der deltagende skoler fra Danmark, Tyrkiet, Serbien, Finland, Romanien, Tyskland, Lithavn, Serbien, Frankrig, Island, Polen, Norge, Albanien, Sverige og Croatien.

Øvelserne er udvalgt at en ergoterapeuten, og fokus er på at lave basisøvelser som er med til at styrke elevernes core og halsmuskler. Øvelserne er delt på projektets fælles platform i form af in intovideoer. Øvelserne vil tage 5-10 minutter at lave, og skal laves alle skoledag i projektperioden som er fra uge 34-41 2019.Eleverne vil blive testet inden forløbet starter, undervejs og som afslutning. Undervejs arbejder eleverne med vigtigheden af vedholdenhed i forbindelse med træning, for at kunne forbedre sine evner. Vi vil i den forbindelse arbejde bl.a. med verdens 3-bedste ultratriathlet danske Kristin Stengård. Se på hende træningsmængde, metoder og bedrifter.  

Mål

Målet er at eleverne oplever en fysisk fremgang på egen krop, og oplever en fremgang gennem vedholdenhed og træning. Mange elever har svært ved at regulere sig selv, og netop sport er en enestående mulighed for netop dette - sport tilbyder et frirum til at lade op, komme af med overskydende energi eller få ny energi. Så helt basic - gennem din træning kan du bestemme hvordan din indre supermand skal være og hvad han/hun skal kunne gennemføre.

De deltagende klasser indvilger i at - Afsætte tid til at eleverne aktiv laver programmet hver skoledag i projektperioden. - Teste elever ved afslutningen. - Evaluere med eleverne ved afslutningen. - Man vil skulle tage billeder af eleverne der træner og ligge op på projektets Twinsapce. Man vil skulle ligge testdata og afsluttende evaluering ind på projektets Twinspace.

Et motivationsprojekt

Overordnet vil dette projekt ikke være et samarbejdsprojekt mellem klasser, det er mere et data-/motivations projekt.

Vi håber med projektet at eleverne vil tilegne sig ny viden om deres egen formåen, at det med let træning (5-10 min) om dagen, kan opleve markante forbedringer på deres fysik formåen i forhold til styrken i deres core.

 

Ministeriet var på besøg på Pilehave skolen i sidste uge. Mads Sode og Claus Berg  fra STIL fik vist de flotte t-shirt frem og lavet træning som en superman 💪💪🙂

Se projektets hjemmeside: https://twinspace.etwinning.net/91671/home

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.282 andre er allerede tilmeldt