Debat
0   3

Konference: 'Kreativ skaberkraft med den digitale generation' 11. OKT 2019, Utzon Center Aalborg

En konference om leg, læring og teknologi

Utzon Center inviterer i samarbejde med Skoleforvaltningen Aalborg Kommune og Nordea-fonden til den første af tre konferencer om LEG, LÆRING OG TEKNOLOGI, hvor du kan blive klogere – og kloge dig – på, hvordan vi sammen skaber den bedste skole med både hænder og hoved. 

Du vil høre oplæg og få konkrete eksempler på, hvordan analoge og digitale læringsredskaber kobles i undervisningen, så eleverne ikke blot lærer at bruge teknologien, men også lærer at skabe kreativt med den. 

 

Konferencen er målrettet læringschefer, fagkonsulenter, fagkoordinatorer, skoleledere, afdelingsledere, fagteamkoordinatorer.

Artiklen fortsætter under banneret

 

På dagen kan du møde kolleger og få oplæg og debat med forskere og eksperter fra bl.a. DR Skole, Aalborg Universitet, Aarhus Universitet, Sofiendalskolen, EON Reality, og Lego Fonden, blive udfordret med kreative workshops, blande dig i paneldebatten og få smagsprøver og undervisningsmateriale fra Utzon Center med hjem. 

Klik her for at læse mere: https://utzoncenter.dk/da/arrangement/konference-kreativ-skaberkraft-med-den-digitale-generation-8731

 

Konferencen er en del af Videnskabsmødet, se hele festivalens spændende program på www.videnskabsmoedet.dk


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

It-netværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for it i folkeskolen. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.042 andre er allerede tilmeldt

Netværket for danskundervisning er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Dansklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
3.592 andre er allerede tilmeldt