Blog
0   4

Pippi Langstrømpe i madkundskab

Abonner på nyt om Læreruddannelsens forening for madkundskab i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Til jer, der underviser i madkundskab som valgfag

I disse dage afholdes en række kurser i de praktisk/musiske valgfag, herunder madkundskab. På kurserne sættes der fokus på praksisfaglighed, Fælles mål, undervisning og prøve. Aldrig har der været så mange madkundskabslærere på kursus på en gang, og aldrig har så mange madkundskabslærere på en gang følt sig noget overvældet. På trods af, at madkundskab har en lang tradition som prøvefag, er opgaven med valgfag og tilhørende prøve alligevel ny for mange af jer.

Al begyndelse er svær og det gælder også i denne sammenhæng. Jeg vil derfor opfordre alle jer dygtige madkundskabslærere derude til at hjælpe hinanden og dele gode idéer, forløb og planer med hinanden. I har en opgave, som I ikke er ene om, selvom I ofte står alene med faget på skolen. Så løs den i fællesskab: Lav lokale netværk, brug undervisnings- og fagportaler, brug også de sociale medier. Del, byt, hjælp, giv, tag! Med god dialog, godt samarbejde og gensidig inspiration skal det nok gå godt med at give vores børn de bedste madkundskaber, og I skal nok klare ærterne!

Tænk som Pippi Langstrømpe: "Det har jeg aldrig prøvet før, så det klarer jeg helt sikkert!"

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Ernæring og sundhedsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for madkundskab, sundhed og ernæring. I samarbejde med Foreningen for madkundskab.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
813 andre er allerede tilmeldt