Madkundskab
0   0

Bag for en Sag

Den 10. oktober tager landets skoler, skolefritidsordninger og daginstitutioner forklæderne på og bager kager til fordel for Børnenes Vilkår og Børnetelefonen. »Bag for en Sag« hedder dagen. Hvert år deltager tusindvis af børn, unge og voksne i indsamlingen, og sidste år blev der samlet mere end to millioner kroner ind, oplyser arrangørerne.

Bag for en Sag har også udarbejdet undervisningsmaterialer, hvori man kan finde inspiration til blandt andet historie-, geografi- og naturfagsundervisningen.

Materialet lægger også op til at bruge dagen til at snakke om trivsel i klassen eller på skolen. Tilmelder du klassen, modtager I i starten af oktober et bagekit med lidt ingredienser til dagen.

Tilmeld din klasse på: bagforensag.dk

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Ernæring og sundhedsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for madkundskab, sundhed og ernæring. I samarbejde med Foreningen for madkundskab.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
746 andre er allerede tilmeldt