Blog
0   2

Nationale brobygningsworkshop i fransk d. 23. oktober og d. 24. oktober 2019

Abonner på nyt om Franskbloggen i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Fransklærerforeningen har modtaget midler fra NCFF til at oprette éndags workshop rundt i hele landet for fransklærere i grundskolen og ungdomsuddannelser.

Fransklærerforeningen har modtaget midler fra NCFF til at oprette nationale éndags workshops i brobygning mellem grundskole og ungdomsuddannelse. Formålet er at give gode eksempler på allerede eksisterende brobygning i faget - som afsæt for inspiration til at udvikle brobygning rundt i landets kommuner -med fokus på at udvikle en sprogstrategi for alle fremmedsprog fra grundskole og frem.

Med baggrund i folkeskoleskolereform og gymnasiereform, hvor der er enighed om, at fremmedsprog skal opprioriteres og tilbydes tidligere i grundskolen og i det hele taget vægtes højere i hele uddannelsessystemet, har fransklærerforeningen søgt NCFF om midler til at udvikle og afholde brobygningsworkshops lokalt 6 steder i landet.

Der vil på alle brobygningsdage være oplæg om erfaringer fra gymnasieledere/ folkeskoleledere, gymnasielærere og folkeskole- eller grundskolelærere.

Vi håber på en bred deltagelse og erfaringsudveksling fra både grundskoler og ungdomsuddannelser. Vi håber også på deltagelse fra uddannelsesinstitutioner, hvor fransk pt ikke udbydes som 2. fremmedsprog.

Artiklen fortsætter under banneret

 Der vil være god mulighed for at deltagerne diskuterer og planlægger lokale brobygningsforløb.

Det koster KUN 300 kroner at deltage, inkl. frokost - så tilmeld dig snarest og send invitationen rundt i dit franskfaglige netværk. 

Udvikling af brobygning i sprogfaget fransk - 23. og 24. oktober 2019 fra kl. 9.30 - 15.30. For tilmelding se under folkeskolen.dk/arrangementer.

Vi håber at se så mange fransklærere som muligt.

 

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Tysk og fransknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for fagene. I samarbejde med Sproglærerforeningen, Tysklærerforeningen og Fransklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.039 andre er allerede tilmeldt