”Vi drømmer om, at børn i alle aldre i Skæring oplever at have medansvar i projektet ved at plante eller passe et eller flere træer eller buske sammen med deres kammerater. Vi tror på, at grønne børn bliver grønne voksne, og dem er der brug for,” siger skoleleder Anne Schwartz.

Aarhus-skole planter træer: Grønne børn bliver grønne voksne

Skæring Skole ligger i et grønt område tæt på Aarhus Bugt. Nu har skolen sat sig for at tilplante en del af de grønne områder, der omgiver skolen.

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Områderne skal bruges til undervisning for skolens elever og rekreativt for beboere, der vælger at lægge vejen forbi. Senere på måneden, i forbindelse med en temauge, der stiller skarpt på FN's 17 Verdensmål, bliver de første frugttræer og bærbuske plantet på skolens område. Skolen meddeler, at man arbejder sammen med en landskabsarkitekt, og at projektet er på tegnebrættet en del tid endnu.

Powered by Labrador CMS