Blog
0   1

Gocook smagekassen reklame for gratis og godt undervisningsmateriale

Abonner på nyt om Folkeskolens madkundskabsrådgiver i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Selvfølgelig skal mine klasser og valgholdene (som jeg ikke har) deltage i Gocooks smagekasser.

Vi har deltaget og modtaget materialet igennem mange år. Rigtig god teori, elevopgaver og gode opskrifthefter både til undervisningen og til hjemmebrug for eleverne selv.

Og så er det gratis.

Jeg viser altid eleverne Gocooks app/hjemmeside, hvor der er 100 film med tips og tricks. Små fine film om hvordan man gør det lidt lettere at holde orden i køkkenet med fx en bordskraldespand – så der ikke er skrald, opvask og dej i vasken, hvordan der vaskes op og bruges en karklud. 

Der er over 500 trin-for- trin opskrifter, som eleverne ret hurtig kan overskue og lave god fornuftig mad ud fra.

Artiklen fortsætter under banneret

Jeg har bestilt og fået bøgerne ”100% din ret” og grundbogen ”100% din kogebog” hjem. Materialet er gratis, men der skal betales for transport. To gode bøger med teori og opskrifter som passer til undervisningen i skolen.

I år er er smagekassen klimakasse. Gocook reklamerer med, at materialet kommer som optakt til klimaugen i uge 39. Der skal laves mad af bælgfrugter. Der er materiale til 4 – 8 gange alt efter hvor mange lektioner, man har i træk. Jeg slår ofte flere ting sammen, da jeg oplever, at eleverne godt kan nå lidt mere, end der er planlagt fra Gocooks side. De mål, der er i undervisningen, bliver selvfølgelig dækket, og det er forholdsvis enkelt at skrive emne, mål osv ind i læringsportalen.

Jeg glæder mig som altid til det forløb.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Ernæring og sundhedsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for madkundskab, sundhed og ernæring. I samarbejde med Foreningen for madkundskab.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
654 andre er allerede tilmeldt
Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen