Blog
0   6

Snapshots del 2 - 5.årgang

Abonner på nyt om Folkeskolens billedkunstrådgiver i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Jeg veksler i år mellem 4. og 5. Årgang i billedkunst. Jeg synes det er interessant, at sammenligne engang imellem. På områder som niveau, engagement, motivation og lyst.

Der er ikke det store spring i niveau mellem de to årgange, men der er forskel på, hvad 4. kan nå på én time og 5. kan nå på to timer. Muligheden for at komme i flow er langt større, og dermed får de nogle helt andre rammer for at kunne lykkedes og få succes oplevelser i billedkunst. 

Vi arbejder stadig på deres artbooks covers, og jeg var ellers klar til at sige det var sidste gang i dag, men 95% af 5.klasse er så motiveret for at arbejde med detaljerne og de gør sig virkelig umage. Hvordan kan jeg så begrænse den lyst til fordybelse, som de så åbenlyst har fanget i billedkunst?

Vi har derfor aftalt, at næste gang er sidste gang, og der samler vi bøgerne, så de kan begynde at bruge dem, både i fritid og i billedkunst. 

Den skal indeholde alle de kreative små øvelser, teori og oplæg til de forløb vi skal igennem, udover at være en skitsebog. 

Artiklen fortsætter under banneret

Jeg tog nogle billeder af deres ikke helt færdige forsider, da timen sluttede i dag. 

Billedkunst er det fedeste fordybelsesfag. 

 

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Billedkunstnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med foreningen Danmarks billedkunstlærere.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.549 andre er allerede tilmeldt