0   4

Haver til Maver vil gerne på Finansloven

Haver til Maver arbejder for at få skolehaver på finansloven. I morgen besøger Fødevareminister Mogens Jensen Haver til Mavers grønne festival Dyrk Livet. “Vi har gennem længere tid arbejdet på at komme på finansloven og mærker nu en øget politisk bevågenhed omkring skolehaverne. Skolehaver giver børn og unge en konkret og praktisk forståelse for madens vej fra jord til bord og viser, hvor vigtigt det er, at den vej er præget af bæredygtige valg og hensyn til naturen. Haver til Mavers principper overlapper med mange af FN’s bæredygtighedsmål, og netop den kobling vil DYRK LIVET i år fokusere på,” siger Haver til Mavers direktør, Susanne Leegaard i en pressemeddelelse.

 

 

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ

Ernæring og sundhedsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for madkundskab, sundhed og ernæring. I samarbejde med Foreningen for madkundskab.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
654 andre er allerede tilmeldt
Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen