Mangler din PLC penge?

Har du en ide til at få din skoles elever til at læse mere men mangler en halv million kroner til at føre den ud i livet? Fond kommer dig til undsætning.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Bogen er som bekendt under pres af youtube, computerspil og streamingtjenester. Det er baggrunden for at DBK Fonden nu har taget initiativ til at dele op til en halv million kroner ud til projekter, der har til formål at øge læselysen. Alle kan søge - også din skoles PLC. Men det skal ske snart, for fristen er 1. oktober klokken 12.

Sådan gør du På dbk.dk/ finder du et ansøgningsskema som udfyldes og sendes til FondenDBK@dbk.dk Vær opmærksom på at ansøgningen skal indeholde  en beskrivelse af dit projekt på en til to A4-sider. Efter ansøgningsfristens udløb vil der være en screeningproces, hvor et uddelingsudvalg gennemgår alle ansøgninger. Herefter kontaktes udvalgte kandidater, som vil blive bedt om at udfylde et mere uddybende ansøgningsskema, som vil ligge til grund for den endelige beslutning om hvad der kommer til at modtage støtte. Fondens uddelinger offentliggøres på Bogforum den 15. november 2019, og ansøgerne får direkte besked. Læs mere om støttemulighederne her. Spørgsmål kan stilles til Allan Simonsen fra Fonden DBK på telefon 21 20 86 61 eller mail: FondenDBK@dbk.dk