Blog
0   9

Farvel og tak!

Abonner på nyt om Hjemkundskabslæreren i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

En æra er slut... Foreningen for Madkundskabs trofaste og loyale redaktør , Erling Jensen, igennem 22 år (og een måned) takker af. Det er tid at nyde otiummet. Og det har han så sandeligt fortjent!

For godt og vel 22 år siden valgte daværende formand for Hjemkundskabslærerforeningen, Lisbeth Lentz, og hovedkasserer Else-Marie Hougaard at ansætte Erling Jensen til opgaven som foreningens redaktør. Siden da, er der løbet megen vand i åen. Foreningen har haft flere hovedstyrelser, fået nyt navn, et nyt fag, andre rammer og vilkår, større bevågenhed og et væld af samarbejdspartnere. Undervejs har vores faste ankermand altid været at finde på adressen Blæsbjergvej i Morud. Erling har været mand for at holde den røde tråd og huske historien, de store personligheder og de gode samarbejdspartnere. Han har svinget pisken over hovederne på os alle, for at sikre sig deadlines, temaer og annonceringer. Men nu er det slut. Det er tid til at nyde det hjemlige paradis, på fuld tid. Og lørdag den 31. August mødtes hovedstyrelsen fra foreningen hjemme hos ham, for at sige ham så mange tak. Det blev gjort, på behørig vis, med lidt godt at spise, kærlige anekdoter, en skøn gavekurv og et diplom på, at Erling er den hædersmand vi alle kender ham som. Vi må nu klare os foruden Erling. Og sender det oprindelige ansættelsesudvalg et behørigt tak for, at de formåede at finde en så driftig og stabil samarbejdspartner for foreningen. Tak til dem. Tak til dig, Erling Jensen. Alt godt, fremover!

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Ernæring og sundhedsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for madkundskab, sundhed og ernæring. I samarbejde med Foreningen for madkundskab.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
745 andre er allerede tilmeldt