Uskolet
1   17

Ny idrætslærer udpræget idrætslæreragtig

En idrætslærer, som for nylig er startet på skolen, ligner utroligt meget en idrætslærer. Faktisk synes alt ved ham idrætslæreragtigt. Det konstaterede en gruppe kolleger tirsdag, idet de blandt andet noterede sig idrætslærerens daglige træningsbukser, slidte kondisko, åbne hættetrøje, svedabsorberende T-shirt, fløjten i nøglebundtet, den rummelige sportstaske, den let fjedrende gangart, den selvfølgelige cykelhjelm, den sunde, men ikke fanatiske madpakke, den skødesløse måde at sidde på bordet på og den bare generelt energiske adfærd.

Gruppen aftalte ved førstkommende lærerfest med festsmøger, akavet kædedans og hårde dark'n'stormy'er at udfordre idrætslærerens udpræget idrætslæreragtige identitet.

Artiklen fortsætter under banneret

Uskolet er Folkeskolens bagside med satire, som ikke umiddelbart går meget op i fakta. Skulle enkelte navne, hændelser eller undervisningsministre alligevel føles bekendte, er man velkommen til at tro, hvad man vil.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Idrætsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.074 andre er allerede tilmeldt