Uskolet

Ny idrætslærer udpræget idrætslæreragtig

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

En idrætslærer, som for nylig er startet på skolen, ligner utroligt meget en idrætslærer. Faktisk synes alt ved ham idrætslæreragtigt. Det konstaterede en gruppe kolleger tirsdag, idet de blandt andet noterede sig idrætslærerens daglige træningsbukser, slidte kondisko, åbne hættetrøje, svedabsorberende T-shirt, fløjten i nøglebundtet, den rummelige sportstaske, den let fjedrende gangart, den selvfølgelige cykelhjelm, den sunde, men ikke fanatiske madpakke, den skødesløse måde at sidde på bordet på og den bare generelt energiske adfærd.

Gruppen aftalte ved førstkommende lærerfest med festsmøger, akavet kædedans og hårde dark'n'stormy'er at udfordre idrætslærerens udpræget idrætslæreragtige identitet.

Uskolet er Folkeskolens bagside med satire, som ikke umiddelbart går meget op i fakta. Skulle enkelte navne, hændelser eller undervisningsministre alligevel føles bekendte, er man velkommen til at tro, hvad man vil.