Debat Klima
1   1

Støt vores elever i kampen for klimaet

Vores fagforening bør følge det tyske eksempel og opfordre lærerne til at tage ansvaret på sig og deltage i de verdensomspændende klimastrejker.

Jeg vil hermed opfordre vores fagforening til at træde i karakter og følge eksemplet fra Tyskland (den tyske fagforening Ver.di med to millioner medlemmer har opfordret sine medlemmer til at klimastrejke 20. september, redaktionen).

Artiklen fortsætter under banneret

Når - en del af - vores elever trodser fraværsregistrering og deltager i skolestrejker landet over, bør netop vi bakke op, da vi gerne skulle være i besiddelse af den indsigt i tingenes tilstand, der er baggrund for denne opstand.

Det ville være dejligt at se en fagforening, der tør vise, at kampen mod klimakrisen er noget, der berører os alle og ikke bare de unge, der kommer til at leve med de hårde konsekvenser af årtiers laden stå til.

Kom nu ind i kampen, DLF: Send en utvetydig opfordring til os om at være solidariske med vore elever - det er jo i sidste ende for deres fremtids skyld, at vi udfører vores arbejde hver dag!

Jeg tror, vi er mange, der virkelig gerne ville deltage, men er bange for konsekvenserne, hvis for eksempel vores fagforening ikke bakker op.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ