Blog
1   26

Nyt skoleår – nyt job – ny skole 2. del

Abonner på nyt om Jan Thranes tegneblog i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

At være på koloni hver dag

Som jeg har skrevet i et tidligere blogindlæg (link nedenfor), så startede jeg med afsæt i et års selvvalgt orlov efter sommerferien på en ny arbejdsplads – en skole på Vesterbro i København. Skolen er under total renovering/ombygning, så vi genhuses i etaper mens byggeriet pågår – indskoling & mellemtrin nu og udskolingen senere.

Genhusningen finder sted i et forladt DSB område og bygningerne er midlertidig sat op. Her er stille, og det er som om, at vi befinder os helt udenfor og væk fra København. Jeg påskønner det virkeligt – jeg har det lidt som om at være på koloni hverdag. Jeg har allerede meddelt min skoleleder, at i disse lokaler og omgivelser vil jeg gerne blive forever.

Artiklen fortsætter under banneret

Pointen i denne blog er ikke så meget hvor jeg befinder mig og har det med det, men mere om hvor stor betydning de fysiske rammer og omgivelserne har for både elevers og læreres daglige trivsel.

Hvad med dig og din arbejdsplads? Skriv gerne en kommentar om jeres fysiske rammer for skolearbejdet – godt og skidt – måske andre kan lære noget og/eller blive inspireret.

Fotoet øverst er fra forsiden af skolens hjemmeside og viser da de nuværende skoleelever på ”koloniskolen” tog imod de nye 0. klasser her i august. Billedet illustrerer meget fint min pointe om ”en koloniskole”.

 

Nyt skoleår – nyt job – ny skole - Folkeskolen.dk


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ